Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017, στο Ecali Club.

Ο ΘΕΣΜΟΣ

Ο θεσμός των HR Excellence Awards (HREA) του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά!

HR Excellence Awards (HREA)

  • επιβραβεύουν τις πρακτικές που αναγνώρισαν την ανάγκη για επένδυση στους εργαζομένους, έδρασαν εναλλακτικά και έτσι δημιούργησαν αξία για τον οργανισμό, μέτρησαν την επιτυχία του αποτελέσματος και επιβράβευσαν την ομαδική προσπάθεια
  • αναδεικνύουν  καινοτόμα  εργαλεία και μεθοδολογίες που αναπτύχθηκαν από επαγγελματίες, φοιτητές, ερευνητές ή ακαδημαϊκούς του χώρου του HR.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και να μοιραστείτε με την κοινότητα του HR στην Ελλάδα την εμπειρία σας και τις πρακτικές που υλοποιήσατε το 2016!

Με τη συμμετοχή σας εξασφαλίζετε την :

  • Αναγνώριση της επένδυσης της εταιρείας σας στο HR από ένα καθιερωμένο θεσμό με μεγάλο κύρος και αναγνωρισιμότητα στην ευρύτερη επιχειρηματική κοινότητα.
  • Επιβράβευση της ομαδικής προσπάθειας και των αποτελεσμάτων που έφερε στον οργανισμό σας η υλοποίηση επιτυχημένων δράσεων HR.
  • Προβολή του έργου σας και της εταιρίας που εκπροσωπείτε στο ευρύ κοινό, στους πελάτες και στο προσωπικό με την αξιοποίηση τoυ λογοτύπου του HR Excellence Award Winner 2017.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών 12 Οκτωβρίου 2017.

SAVE THE DATE!

Οι νικητές θα ανακοινωθούν σε μια λαμπρή τελετή απονομής των HR Excellence Awards (HREA) στις 6 Νοεμβρίου 2017.

Τρεις βραβευμένες πρακτικές θα παρουσιασθούν στο Ετήσιο Συνέδριο του ΕΙΜΑΔ, The Big HR Debate, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Νοεμβρίου 2017.